Korjausrakentamisen kokenut ammattilainen palvelee joustavasti Turussa

Yhteystiedot

AA-Pintarakennus Oy on korjausrakentamisen kokenut ammattilainen. Teemme korjausrakentamisen työt Turussa ja lähikuntien alueilla sekä Turun saaristossa. Palveluihimme kuuluu muun muassa korjausrakentaminen, remontointi sekä sisätilojen, kuten liike- ja toimitilojen saneeraukset.

Ota yhteyttä!

Korjausrakentaminen 

Korjausrakentamisella eli saneerauksella pyrimme parantamaan tai ylläpitämään olemassa olevan rakennuksen tai sen osien kuntoa. Korjausrakentamisen työt teemme työn laadusta tinkimättä ja rakennusalan vahvaa asiantuntijuuttamme käyttäen. Noudatamme aina myös tarkkaan annettuja rakennusmääräyksiä.

Remontointi 

Minkälaiseen remonttiin etsit luotettavaa toteuttajaa? Haaveiletko huoneistoremontista? Piristäisikö pieni pintaremontti? Teemme remontit kätevästi alusta loppuun asti. Sinun ei siis tarvitse muuta kuin kertoa meille toiveesi. Sovimme kanssasi ennakkoon aikataulun ja budjetin. Laadukkaasti tehty remontti lisää huomattavasti kiinteistösi arvoa ja tietysti viihtyisyyttä.

Sisä- ja liiketilasaneeraukset 

Asiantuntemuksemme ja laaja kokemuksemme saneerauspalveluiden toteuttajana takaa laadukkaan lopputuloksen, olipa kyse sitten liiketilan modernisoinnista tai asuinhuoneen perusparannuksesta. Työssämme kunnioitamme aina kohteen ominaispiirteitä ja yritämme löytää kohteeseen kaikista toimivimmat ja sopivimmat ratkaisut. 


Jotkut liiketilat vaativat korjaushankkeen tekijältä erikoisosaamista. Tila voi olla esimerkiksi historiallisesti arvokas tai siinä voi olla käytetty erikoisia rakennusteknisiä ratkaisuja. Meiltä löytyy tietotaitoa erilaisten tilojen saneeraukseen, joten voit luottaa sujuvaan työn kulkuun. Etenemme suunnitelmien mukaan ja työskentelemme kustannustehokkaasti.

Toimitilasaneeraukset 

Toimitilat ovat jatkuvan muutoksen keskellä ja vaativat siksi jatkuvaa uudistamista. Toteutamme toimitilasaneerauksia niin hotelleihin kuin perinteisiin toimistotiloihinkin.

Olemme toteuttaneet toimitilasaneerauksia tunnetuille yrityksille ja kiinteistönomistajille, joten voit luottaa osaamiseemme. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja otamme käyttöön uusia työmenetelmiä, joten meiltä saat aina ajanmukaista palvelua. 


Älä epäröi ottaa yhteyttä korjausrakentamiseen ja saneeraukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme Turussa ja lähikuntien alueilla sekä Turun saaristossa.